Lær dine ansatte at blive bedre sælgere

213

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Salg er naturligvis kernen i en velfungerende virksomhed. Ligegyldigt hvor gode idéer og produkter I udbyder, så betyder det ikke noget, hvis der ikke er nogen kunder til at tage imod dem. Derfor er det vigtigt, at du har et godt salgstal, der er i stand til at få afsat jeres varer til kunderne. Men det er desværre ikke altid lige nemt at skabe gode salg, og derfor er der nogle gange brug for noget ekstra hjælp. Det kan du læse mere om i denne guide.

 

Få hjælp udefra

Nogle gange skal der et par friske øjne til for for alvor at løfte din virksomhed. Som leder af det daglige salg kan man godt komme til at se sig blind på forskellige fejl, og her hjælper det at få en ekstra hånd med. Heldigvis findes der masser af dygtige salgstrænere i landet, og det er måske lige det, dine medarbejdere har behov for. Et godt kursus kan gøre underværker, og derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at lade de ansatte deltage. Hvis du gerne vil hav succes med virksomheden, så er effektiv salgstræning en nødvendighed, og det må man aldrig undervurdere.

 

Tips og tricks

Der er forskellige tips og tricks, du som teamleder med fordel kan benytte dig af, når dine sælgere skal trænes op:

  • Vær ambitiøs. Salgstræning skal til for at skabe overskud på bundlinjen, og derfor går det ikke at være halvhjertet.
  • Salg handler i høj grad om dialog. Dine sælgere skal være i stand til at få kunden til at føle sig tryg og godt behandler, så derfor er det vigtigt med en ordentlig dialog omkring salget.
  • Segmentering er vigtig. Jeres produkter er sandsynligvis ikke af interesse for samtlige mennesker i Danmark, så derfor er det vigtigt at udvælge de kundegrupper, der vil være mest tilbøjelige til at købe jeres varer.