Benyt erhvervsleasing og få mange fordele

114

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Konceptet leasing har oplevet stor fremgang de seneste år – og det er med god grund. Det er et genialt koncept, som har et væld af fordele. Så mange, at det slet ikke kan betale sig at nævne dem. Dog kan fordele til dels sammenfattes med ordet ”fleksibilitet”. Det gennemgående tema for de mange forskellige fordele, der er ved leasing er, er, at det er fleksibelt. Leasing er ikke kun noget, som kan bruges af private personer. Nej, leasing findes i mange forskellige udgaver, heriblandt erhvervsleasing, som naturligvis er leasing for virksomheder. Læs mere om det nedenfor.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing handler, i sin simpleste forstand, om, at det er ens virksomhed, der står for alle omkostningerne i forbindelse med den leasede bil. Graver man ned i det, er der en masse andre detaljer omkring erhvervsleasing, men det ændrer ikke ved, at ens virksomhed eller firma står for alle omkostningerne. Ser man bort fra det faktum, er erhvervsleasing i grunden ikke særlig meget anderledes end normal leasing. Ligesom med alle andre former for leasing, medfører erhvervsleasing en stor fleksibilitet, hvilket virkeligt er gavnligt for virksomheder. Helt konkret kunne det f.eks. være, at man havde en projektansat, som skulle bruge en bil. I sådan et tilfælde, vil man kunne erhvervslease en bil i lige præcis den periode, som vedkommende skulle være ansat. Det er en super smart løsning, som står i stor kontrast til den konventionelle lånefinansiering og det klassiske køb af bil.

En anden fordel ved erhvervsleasing er udvalget af biler, man kan vælge. Man behøves ikke nøjes med et begrænset udvalg af biler. Nej, man kan vælge imellem mange forskellige biler, også biler fra eksempelvis det tyske brugtmarked. Så hvis du står som leder i en virksomhed og har ansvaret for biler til ansatte, kan der ikke være nogen tvivl: Erhvervsleasing er vejen frem, hvis man ønsker fleksibilitet og stort udvalg.