Sådan får du en mere miljøvenlig hverdag

4687

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Klimadebatten kører derudad. I medierne, blandt politikerne og befolkningen verden over er klimaet et varmt emne. De menneskeskabte klimaforandringer begynder for alvor at vise ansigt. Vil vi de menneskeskabte klimaforandringer til livs, skal vi handle nu. Heldigvis kan alle mennesker gøre noget for at stoppe den dårlige udvikling. Lidt handling er bedre end ingenting. Du kan også få en mere miljøvenlig hverdag, hvis blot du ændrer nogle få ting i din hverdag. Få gode tips til en mere miljøvenlig hverdag herunder.

  • Nej tak til to-go koppen

Køber du ofte kaffe i to-go kop? Invester i stedet i en stilfuld termokop som du kan bruge igen og igen. På den måde sparer du miljøet for unødigt skrald og plastik. Mange caféer og kaffebare giver endda rabat, hvis du selv medbringer din egen kop.

  • Skift fyringsolien

Har du oliefyr derhjemme? Overvej at skifte fyringsolien ud med en miljøskånsom en af slagsen. Circle K tilbyder en skånsom fyringsolie til en god pris.

  • Op på jernhesten

Tager du ofte bilen på arbejde, selvom du bor i cykelafstand fra dit job? Du er ikke den eneste. Det er nemlig en let og komfortabel måde at tranportere sig selv på. Prøv dog alligevel at ændre denne vane så du minimum to gange i ugen cykler på job. Det er gratis motion, og du sparer klimaet for co2-udledningen fra bilen.

  • Tag offentlig transport

Uanset om du skal på job, studie eller på ferie, er det mere miljøvenligt at tage offentlig transport. Her bliver flere mennesker nemlig transporteret på en gang. Det sparer miljøet for meget co2-udledning.

Du har sikkert hørt det ret ofte i medierne. Ikke desto mindre er flytrafikken en af de helt store klimasyndere. Skal du på ferie? Tjek om du har mulighed for at tage toget eller fjernbussen til din destination som alternativ til flyrejsen.