Bliv klogere på varmeposens fordele

72

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du mange klienter i din klinik, der har problemer med smerte, eller skal du i sportsklubben eller fitnesscenteret hurtigt kunne gribe ind, hvis der er en, der vrikker om eller slår sig under sport? I disse tilfælde vil det være en god idé at have varmeposer liggende, der hurtigt kan benyttes eller som kan hjælpe med behandling af skader og smerter. Disse varmeposer er genanvendelige og har derfor en lang holdbarhedstid.

Når du har brug for akut hjælp

Varmeposer kan benyttes både i kold og varm tilstand og har derfor mange funktioner. Er du eksempelvis fodbold- eller håndboldinteresseret, har du sikkert overværet, når spillerne hurtigt får en kold pose på anklen, hvis de har vrikket om på foden. Når man slår sig, kan det altså være nyttigt at bruge varmeposen i kold tilstand. Når posen placeres på området, vil det give en form for lokal lindring og mindske den hævelse, der kan opstå ved slaget. Det er derfor hovedsageligt i disse akutte situationer, at den kolde varmepose kan tages i brug. De fås i flere størrelser alt afhængig efter hvilket område på kroppen, de skal bruges til. Køb en varmepose her.

Varme kan lindre muskelømhed og spændinger

Der er desværre flere af os, der kender til at have ømhed og spændinger i musklerne. Særligt omkring nakke, skuldre, ryg og mave. Det kan have sammenhæng med stillesiddende arbejde, som mange af os har. Smerterne kan være svære at aflede sin opmærksomhed fra, hvorfor varmeposen kan have en stor effekt. Hvis man placerer den varme pose på problemområdet, kan mange fornemme, hvordan musklerne begynder at slappe af, og at de bliver løsnet op. Varmeposen kan på denne måde give en god afslappende følelse i kroppen. Varmeposerne har især vist sig at være effektive for mange kvinder imod menstruationssmerter og lignende smerter i og omkring maveregionen.