Danmarks måske absolut billigste blækpatroner

231

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Behov for nye printerpatroner?

Så hop ind på www.pixojet.dk; webshoppen med Danmarks måske billigste blækpatroner.

Vælger du hos pågældende online forhandler at bestille kompatible printerpatroner, garanteres du faktisk Danmarks absolut billigste blækpatroner!

Alle kompatible forbrugsstoffer, blækpatroner såvel som lasertonere, har Pixojet prisgaranti på, og webshoppen matcher derfor billigste netpris, såfremt en tilsvarende, kompatibel blækpatron eller toner skulle være billigere hos en anden, dansk webshop.

Stort udvalg til alle printere på markedet

Uanset hvilket mærke din printer måtte være fra, og hvilken specifik printermodelserie der måtte være tale om, vil du hos Pixojet kunne finde tilhørende printerpatroner.

I de fleste tilfælde vil du have valget mellem at lægge originale eller kompatible blæk- og farvepatroner i den online indkøbskurv; de originale printerpatroner, som fås at købe på Pixojet.dk er Danmarks måske billigste blækpatroner, men vælger du det kompatible alternativ, er du, som tidligere nævnt, garanteret den laveste pris online.

Derfor er de kompatible blækpatroner så billige

De kompatible patroner, som forhandles på Pixojet.dk, købes direkte hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter, uafhængige af de originale printerproducenter.
Den direkte vareimport er én af årsagerne til, at Pixojet kan tilbyde Danmarks billigste kompatible blækpatroner.

En anden og væsentlig årsag til, at Pixojet kan tilbyde sine kunder kompatible printerpatroner til langt under markedspriserne for tilsvarende, originale patroner er, at Pixojet, i modsætningen til de store printermærker, hverken er producent af printere eller printerpatroner men blot en forhandler af patroner fremstillet af anden part.

Pixojet har derfor ingen udgifter til eksempelvis udvikling af nye printere og research, hvilke de store printermærker har, og som oftest dækkes i form af dyre, originale printerpatroner.

Printere sælges som oftest også uden fortjeneste blot for at tiltrække forbrugere, som efterfølgende desværre må betale overpriser for forbrugsstoffer til deres billigt indkøbte printer.

Vælger du at anvende Pixojets kompatible patroner, skal du ikke betale mere end højeste nødvendigt for dine patroner.

Nem og overskuelig bestilling

Til trods for, at det for mange kan være en jungle at finde rundt i, hvilke printerpatroner ens printer anvender, og hvilke patroner man derfor også skal genkøbe, når printeren indikerer, at de nuværende printerpatroner er tomme og skal udskiftes, så kan du med nemhed bestille de korrekte patroner på Pixojet.dk.

Anvend til eksempel den praktiske og brugervenlige selector på webshoppens forside, og du vil med 3 simple trin (drop-down menuer) blive ledt frem til de patroner, som passer til din printer.

I 1. trin skal du vælge dit printermærke (fx HP)
I 2. trin skal du vælge din printerserie (fx HP Deskjet)
I 3. trin skal du vælge din printerseriemodel (fx HP Deskjet 1050)

Straks herefter vil et sortiment af printerpatroner, passende til den pågældende printer, udfolde sig; både originale og kompatible printerpatroner.

Der er også en anden fremgangsmetode til ovenstående; denne er også nem.

Lad os antage, at din printer er den samme som i eksemplet ovenfor; en HP Deskjet 1050.

Klik da blot på menuen ’Blækpatroner’, herefter ’HP Blækpatroner’ og dernæst ’HP Deskjet’. Nu du rammer en landingsside med samtlige HP Deskjet seriemodeller, hvor du blot finder og klikker på ’HP Deskjet 1050’ og alle patroner til denne specifikke printer vises.

Har du behov for nye printerpatroner, så afgiv en bestilling på kompatible patroner på Pixojet.dk og få Danmarks billigste blækpatroner!