Den nye kinesiske mobil

744
Smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Xiaomi

Det kinesiske mobilbrand er verdens 4 største leverandør af mobiler og fylder derfor meget rundt om i verdenen, og nu også i Danmark. Vi har måske ikke hørt så meget til brandet, men det er fordi at det er den nye frække dreng i klassen herhjemme. Det er endnu et kinesisk indtog på smartphonemarkedet herhjemme og dette brand tilbyder en billigere smartphone end så mange andre mærker. De vil gerne levere mobiler med et godt design og med kraftig hardware til fordel agtige priser.

Den nyste smartphone

Xiaomis nyeste kinesiske mobil hedder Mi8 og byder på en kraftfuld processer med AIE 845, en høj præcisions dual-frequency GPS, lås op med IR-ansigtsgenkendelse, et AMOLED display med 6,21 tommer et dobbelt kamera med optiskzoom og meget mere. Mobillen køre på det populære styresystem Android. Så hvis du i forvejen kommer fra en Andorid smartphone, vil du være bekendt med styresystemet fra start, hvilket er en fordel. Der er skruet op for teknologien og ned for prisen. Xiamois smartphone tilbyder mange smarte funktioner og teknologier, som kun de helt dyre smartphones også tilbyder. De yder allerede en stor konkurrence i forhold til andre brands, på verdensplan og tager deres indtog i Europa med storm. Der er ingen tvivl om at dette brand vil komme til at konkurrere med de andre brands herhjemme og give dem en stærk modstander at stå over for.

Få den til den bedste pris

Men bare fordi den er billigere end konkurrenterne, som kan tilbyde de samme features, skal du da ikke snydes for ikke at få den til den billigste pris. Der er nemlig penge at spare, selv på de smartphones som ikke koster meget. Dette er også gældende med Xiaomis smartphones. Du kan spare 17% eller mere, på de fleste modeller. Dette gør Xiaomis til nogle af de billigste smartphones på markedet, med tilsvarende teknologi indbygget. Sagt med andre ord er det et røverkøb.