Derfor er det vigtigt med ordentlige møbler, når du arbejder hjemme

47

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Arbejder du meget hjemmefra for tiden? I så fald skal du læse med her! I denne artikel snakker vi lidt mere om, hvorfor det er vigtigt at sørge for at have ordentlige møbler, når man arbejder i hjemmet. Vi vil også snakke om hvilke former for møbler det er en god idé at anskaffe sig.

Læs med her hvis det har interesse for dig.

Pas godt på din krop

Vores kroppe er egentlig ikke bygget til at sidde ned foran en computerskærm i mange timer ad gangen. Vores kroppe er bygget til at rende rundt og bevæge os rigtig meget. Og det er nu ikke noget, som særlig mange af os gør meget af for tiden.

Derfor er det også en god idé at have nogle helt bestemte møbler på dit hjemmekontor, så du kan hjælpe din krop så meget som muligt i løbet af dagen. Læs mere i de kommende afsnit om hvilke former for møbler det kan være en god idé at anskaffe.

Hævesænkeborde er geniale

Det er først og fremmest en rigtig god idé at anskaffe et hævesænkebord. Det er en ganske genial opfindelse af flere forskellige årsager.

Det kan først og fremmest blot være rigtig rart, at man kan justere bordet perfekt til ens krop. Vi har alle sammen forskellige længder af overkroppe. Og nogle personer har simpelthen brug for at bordet er højere oppe end andre mennesker. Derfor er det rigtig rart, at man kan justere det helt selv. På den måde undgår man også, at man sidder og spænder alt for meget i ens ryg og overarme. Det kan gå hen og udvikle sig til ret væsentlige skader over længere sigt, hvis man ikke får rettet op på det i god tid.

Derudover kan man også benytte et hæve sænkebord til at hæve bordet så meget op, at man faktisk kan stå ved det. Dette er meget sundere for kroppen.

En god arbejdsstol gør hele forskellen

Man kan naturligvis ikke stå op hele tiden og det er derfor en rigtig god idé at have en god arbejdsstol, til de stunder hvor man er nødt til at sidde ned. Du kunne for eksempel tage et kig på  den ergonomiske arbejdsstol Tango 100. Denne og lignende stole i samme kategori kan være en rigtig god investering.

Det er vigtigt at du sidder behageligt, når du sidder foran computerskærmen eller ved dit arbejdsbord. Du sidder trods alt ned i rigtig mange timer af gangen. Og det kan hurtigt udvikle sig til rygskader eller lignende, hvis du ikke tager vare på dig selv.