Derfor kan hjemmearbejdsdage være både gode og dårlige for dig

302

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At arbejde hjemmefra er en meget populær løsning hvis man har meget langt til sit arbejde. Det giver lidt ekstra frihed, hvis man kan arbejde hjemmefra, så man ikke skal bruge flere timer hver dag på at komme frem og tilbage til ens arbejdsplads.

Det gode

Det giver en masse frihed i hverdagen hvor du måske kan sove lidt længere, være med til at aflevere og hente børnene eller bare generelt have lidt mere tid nu hvor du ikke skal transporteres frem og tilbage. Det kan åbne op for mange muligheder at man har lidt ekstra tid. Vi ved alle sammen hvor presset en hverdagen man har nu til dags og derfor vil det altid kunne være rart med lidt ekstra timer i døgnet.

Det dårlige

Når man skal arbejde hjemmefra, er der også nogle ting der kan være dårlige ved det. Ellers havde langt flere nok gjort det. Når man arbejder hjemmefra skal man først og fremmest ud og anskaffe sig et hjemmekontor. Det vil sige man skal have fat i en god og komfortabel kontorstol, skrivebord, skræm, mus, tastatur og hvad end du nu har behov for på dit arbejde. Derudover, så skal kontoret indrettes på den rigtige måde. Alle tal viser at hvis du bare gør det i stuen eller et andet sted hvor du kan se ting som f.eks. sofa eller seng, så vil din hjerne forbinde det med afslapning og du bliver mindre produktiv. Du kommer selvfølgelig også længere væk fra dine kollegaer som både kan skade det sociale på arbejdet men det kan også gøre nogle opgaver mere besværlige ved at du ikke lige hurtigt kan vende en situation med dine kollegaer.

Der er både fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra så derfor skal du selv vægte hvordan din situation vil stå hvis du har et par dage væk fra kontoret.