Drømmer du om en terrasse? Så læs med her

1027

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du husejer? Og går du og drømmer om en terrasse? Så er du landet det rette sted. Herunder får du nemlig gode råd og tips til, hvordan du anlægger den perfekte terrasse. En terrasse giver masser af glæde, da du og din familie kan bruge terrassen året rundt. Samtidig er en terrasse også med til at øge boligens værdi, da en terrasse værdsættes af potentielle, fremtidige købere.

Vælg et godt fundament

En terrasse kan anlægges på mange forskellige måder med mange forskellige typer af fundamenter. De mest almindelige og udbredte fundamenter er dog træbrædder eller havefliser. Find et godt sted i haven hvor terrassen skal anlægges. Tag gerne højde for en evt. terrassedør fra huset og ud.

Terrassedør eller fritliggende terrasse?

Det er meget individuelt, hvor i haven folk ønsker terrassen placeret. Nogle kan lide at have en terrasse i havets hjørne ved deres yndlingsspot. Andre kan lide at have terrassen lige udenfor huset. Du kan med fordel få sat en terrassedør i huset, så du nemt kan komme ind og ud fra terrassen. Overvej en dobbelt terrassedør som giver et dejligt lysindfald indendørs.

Indret terrassen efter din stil

Ligesom stuen kan terrassen indrettes på utallige måder. Nogle kan lide at have store loungemøbler, hvor hele familien kan slænge sig, mens andre værdsætter et havebord med havestole. Overvej hvad du foretrækker.

Er terrassen stor? Så kan du evt. kombinere loungemøblerne med mere traditionelle havemøbler. Opstil en loungesofa i den ene ende af terrassen med store puder og tæpper. I den anden ende af terrassen kan du opstille et stort havebord med tilhørende havestole, hvor hele familien kan nyde sommerens grillmad. Hav en hyndeboks stående på terrassen med lune tæpper og ekstra puder for at skabe en hyggelig og varm atmosfære på terrassen. Pynt med lanterne og lamper for at give terrassen lys.