En by plakat kan være personlig vægpynt til dit hjem

61

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et hjem bør være hjemligt – det ligger næsten i ordet, men alligevel kan det være nemt at glemme i ræset om at få styr på indretningen. Vil du dog gerne træde et skridt tilbage og gøre udtrykket i din bolig mere personligt og hjemligt, finder du i denne guide gode råd til at komme godt i gang.

Særligt i vægpynten kan du slå dig løs

Når det kommer til indretning er det i høj grad ved pynten på dine vægge, at du har mulighed for at vise din personlighed og gøre stedet til dit eget. De store ensartede flader er til for at blive brudt, og venter således blot på at du går i gang med at pryde dem på personlig vis. Nedenfor ser du en række idéer til, hvordan dette kan foregå:

  • Kunst på væggene er en klassiker, der eksisterer af en grund. Maler du selv eller nogle du kender, kan det gøre udtrykket i dit hjem ekstra personligt, men selv hvis du køber anden kunst viser det stadig noget om dig og netop din smag.
  • Plakater kan også være en unik måde at vise hvem du er. Ofte kan disse kombineres på alverdens vis, for eksempel dynamisk op ad hinanden. En personlig plakat kan for eksempel være med noget, du holder af, eller det kan være en såkaldt by plakat. Med en by plakat kan du for eksempel have et stilfuldt og personligt stykke udsmykning, der minder dig om dine rødder.
  • Fotografier er vigtige ikke at forglemme. Det er for eksempel stadigt mere populært at hænge kollager af polaroid-fotos op, men der findes naturligvis mange andre variationer med fotografier.

Indret dig, så du føler dig hjemme

Husk at intet er rigtigt eller forkert, når det kommer til indretning, så længe du føler dig hjemme og godt tilpas i de dynamikker, du får skabt.