Er du plaget af støj i din lejlighed?

222

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er træt af at høre bankende skridt fra lejligheden over dig eller en rungende mumlen fra lejlighederne omkring dig, så må du endelig gøre noget ved dette problem. De fleste er nemlig kede af at blive irriteret af støj fra naboerne, når de befinder sig i deres hjem og har brug for fred og ro. Derfor kan du finde nogle gode råd til at komme videre lige her.

Bevar respekten for dine naboer

Uanset hvad du kunne ønske dig at ændre hos andre mennesker, så er det vigtigt at bevare respekten for at nå ind til dem. Det er næsten umuligt at nå ind til nogen, hvis du ikke er i stand til at tale pænt med dem.

Det første du bør gøre, når du bliver generet af støjen fra dine naboer, er altså at tage en venlig snak med dem om problemet. Hvis de selv bor i lejlighed, er det måske et problem, de også kender. Så er det måske slet ikke så svært at nå frem til et kompromis.

Tag en snak med viceværten

Det er selvfølgelig ikke altid, at det er nok at tale med dine naboer om problemet. Måske er det i virkeligheden ikke noget, de kan gøre så meget ved, for der kan være mange årsager til, at du oplever støj i et lejlighedskompleks.

Du kan derfor også tage en snak med din vicevært og eventuelt få lavet en støjmåling, hvis problemet er meget slemt. Der er nemlig grænser for, hvor meget støj du kan leve med i dit eget hjem.

Indret et hjem med støjdæmpning

Faktisk vil du også selv kunne gøre noget for at mindske støjen fra dit eget hjem, og det er også værd at huske. Hvis du oplever støj, så gør dine naboer det nok også.

Du kan blandt andet bruge:

  • Gulvtæpper

  • Bogreoler

  • Og bløde møbler