Få en seriøs samarbejdspartner til dit næste store byggeprojekt

317

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der skal meget ekspertise til at styre et stort byggeprojekt i sikker havn, og der skal mange gode samarbejdspartnere til for at sikre, at det hele kommer til et leve op til de forventede krav inden for både kvalitet og funktionalitet.

I den forbindelse er også materialer og maskiner en vigtig del, og ligeledes er de mennesker, som har forstand på at få disse ting til at fungere. Det handler bl.a. om stilladser, forskallinger og maskiner, som alt sammen skal leveres og installeres til perfektion, for at byggeprocessen kan forløbe, som den skal.

Gode forskallinger, stilladser og maskiner er på mange måder en forudsætning for, at byggearbejdet kan gå sin gang på ordentlig vis, og det er derfor vigtigt at finde en god samarbejdspartner med lang erfaring i branchen, der kan levere og installere de materialer og de maskiner, du skal bruge.

Sådan en samarbejdspartner finder du hos Brunsgaard.as. i Danmark er Brunsgaard en af de allerstørste, når det kommer til udlejning af materialer til professionelle, og du er således garanteret en erfaren samarbejdspartner, som med egen teknisk afdeling kan hjælpe dig hele vejen igennem byggeriet.

Lifte

Med Brunsgaard kan du få leveret stort set alt inden for lifte til din byggeplads. Det gælder bl.a. for:

  • Bomlifte

  • Saxlifte

  • Teleskoplæsere

Stilladser

Når det kommer til stilladser, er Brunsgaard også på pletten, da du altid kan få leveret en tilpasset løsning, som passer til lige netop dit projekt. På større byggeprojekter er det især vigtigt med stilladsløsninger, som er gennemtænkte fra start til slut, så der altid er styr på både adgangsveje og sikkerhed – og sådan en løsning får du hos Brunsgaard.

Forskalling og understøtning

God forskalling og understøtning kræver professionel assistance – især når det handler om komplicerede eller atypiske forskallingsopgaver. Også her kan du få hjælp fra Brunsgaard, der bl.a. kan tilbyde:

  • Trædrager forskalling

  • Håndformforskalling

  • Storformforskalling

  • Rundforskalling