Få helt styr på sikkerheden i fødevarebranchen

398

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Har du virksomhed i fødevarebranchen? I netop denne branche er alt reguleret og overvåget. Fødevaresikkerhed er noget, der virkelig fokuseres på fra autoriteternes side, og det betyder, at I har en del at leve op til – men det er til alles fordel. Det kan være svært nogle gange helt at overskue de mange forskellige standarder og klassificeringer, der findes. Derfor kan QESH https://qesh.dk/hjælpe jer med at forstå dem lidt bedre.

Her er tale om en virksomhed, der blandt andet udbyder kurser i HACCP, som er en risikoanalyse af faktorer, der potentielt kan skade forbrugeren i fødevarebranchen. Her er flere forskellige faktorer, der spiller ind, og derfor kan det godt betale sig at udbyde denne type af kurser til medarbejderne. En fordel er blandt andet, at kurserne kan foregå online – det gør det meget mere fleksibelt for jeres medarbejdere, frem for at skulle møde op på et bestemt sted til et bestemt tidspunkt.

Hygiejnebevis til medarbejderne

I mange virksomheder stilles der krav om, at medarbejderne skal have et hygiejnebevis, for at kunne arbejde i for eksempel et køkken. Det er et krav fra myndighedernes side, at man har det bevis, når man arbejder med fødevarehåndtering. Står du som privatperson og kunne godt tænke dig muligheden for at få job i netop et storkøkken eller lignende? Så kan du også vælge at investere i kurset, så du udvider dine jobmuligheder en hel del.

Hvis I fortsat har tvivl om noget i fødevarebranchen, når det kommer til blandt andet fødevaresikkerhed, vil I altid kunne spørge QESH til råds. Det kan være, der er ting, I slet ikke har været opmærksomme på, som kan være med til at lette jeres arbejde og sørge for, at I får nemmere ved at overholde de regulativer, der findes på området. I kan læse meget mere om alt det på hjemmesiden.