Gør firmafesterne lidt sjovere

899

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Firmafester er en god måde at skabe et bånd blandt de ansatte. Det er en nødvendighed at man skaber bånd mellem de ansatte udover arbejdet. Det er med til at øge de forskellige medarbejderes arbejdsmoral, og derved også produktiviteten når de er på job. Alle vil gerne have en god kollega som sin ven, da det er der man bruger halvdelen af de vågne timer, så er det ikke sjovt at opholde sig der, hvis man er alene. Vi mener at man med firmafester kan øge de ansattes sammenhold, og skabe venskaber iblandt. Læs med her, og find ud af hvordan man afholder en god firmafest, som kan skabe bånd iblandt kollegaer.

Hvor mange gæster?

Før man kan planlægge firmafesten, så skal man have styr på antallet af gæsterne. Derefter kan man planlægge lege, sted og mad/drikke osv.

Er det med alkohol?

Når du planlægger festen, skal du tage stilling til om det skal være en fest med alkohol. Mange firmafester inkludere alkohol, da det er den måde mange danskere har en sjov aften i byen. Alkohol er er også godt til at få gang i snakketøjet, og hyggen omkring festen. Nogen vil nok give den en ekstra tand på speederen om aftenen, men de kommer over pinlighederne, og det bliver til en sjov historie i internt i virksomheden. Derfor kan alkohol altså være med til at skabe en god stemning i virksomheden, til de årlige firmafester. Naturligvis forventer de ansatte nok, at der er alkohol til julefrokosten 🙂

Aften eller middag?

Der også ting man skal overveje i forhold til tidspunktet festen afholdes. Hvis du bare vil holde et almindeligt arrangement uden fest og farver om aftenen, så skal du holde dig til middagen. Gæster godt kan opfatte en aften invitation, som en fest med alkohol og dans.

Underholdning med fokus på sammenhold

Når du planlægger underholdning til firmafesten, så er det oplagt at planlægge noget teambuilding. Der findes mange måder hvorpå man kan teambuilde, men det er en nem måde, at lave nogle forskellige lege som er sjove og udfordrende.