Gør din virksomhedens data overskuelig

153

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en virksomhed, som arbejder med målsætninger og data, kan der nogle gange være et behov for at fremstille disse data på en overskuelig måde. Det kan altså både være for virksomhedens selv og for eksterne aktører. Derfor er spørgsmålet naturligvis bare, hvordan du nemmest gør din virksomheds data mere overskuelig.

Brug Power BI til præsentationen

I enhver virksomhed, som arbejder med data, vil der naturligvis allerede være nogle procedurer og programmer, som kan hjælpe med at holde styr på det hele. Det kan blandt andet være populære programmer, som for eksempel Microsoft Excel, Oracle, eller selv internetkilder, som for eksempel Google Analytics.

De personer, som arbejder med data, vil som regel kunne overskue, hvad det hele betyder og påviser.

Problemet er bare, at når det skal præsenteres for andre, som måske ikke er lige så godt inde i det hele, så kan det hurtigt vise sig at være mere besværligt. Så skal det helst præsenteres på en mere simpel måde, og det er netop, hvad du kan med Power BI.

Hvad kan Power BI?

Power BI er altså en software, som er til for at fremstille og dele data på en mere brugervenlig måde end mange andre programmer.

Faktisk er det også en software, som bruger mange af de samme modeller, som du sikkert allerede kender fra de mest almindelige programmer, som for eksempel Microsoft Excel, Oracle eller Google Analytics. Det gør det altså også nemt at lære at bruge programmet.

Med Power BI kan du lave både rapporter og dashboards, som kan være med til at gøre data langt mere overskueligt for dem, der ellers ville have svært ved at blive klog på kolonne efter kolonne af tal.

Du vil også kunne bruge dette program til at dele selvsamme rapporter eller dashboards både internt og ekstern, således at du vil kunne få både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med.