Har du den rette stige til arbejdspladsen?

42

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Hvis du arbejder for en virksomhed, hvor der skal løftes tunge ting og andet skal sættes på plads, er det vigtigt, at du har alle de rette redskaber til at udføre arbejdet bedst muligt. Det skal nemlig være så nemt, som det nu kan være, hvor du gerne skal skåne dig selv og din krop. Dette gøres gennem en masse sikkerhedstiltag, men også ved at have alt det rette udstyr. Nogle af de ting, der kan være nødvendige for din arbejdsplads, kan være stiger. Det kan være, at du skal have fingrene i en trappestige, så du nemt kan komme op i højden.

Hvornår skal disse redskaber bruges?

Når du skal på udkig efter noget nyt til arbejdspladsen, er det vigtigt, at du fastsætter nogle krav, så du kan finde det perfekte udstyr. Hvis du er på udkig efter netop en stige, er det også vigtigt at overveje, hvornår du skal bruge dette. En Wienerstige er en form for trappestige, der kan være nødvendig at anskaffe, da der her er mulighed for at træde op på stigen fra to sider. Hertil kan en trappestige bruges, når der skal males eller hvis du skal op i højden som elektriker eller lignende.

Hvad bør du ellers være opmærksom på?

Når det er tid til at købe noget nyt, bør du udover selve modellen overveje prisen. Det kan være fornuftigt med et budget, da stiger kommer i mange forskellige prisklasser. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en stige, der er i høj kvalitet. Dette er især vigtigt, hvis det skal bruges til at udføre længerevarende arbejde. Det skal ikke være udstyr, der nemt kan gå i stykker og som ofte skal skiftes ud. Hvis du dermed mangler den perfekte stige, bør du undersøge dine muligheder, hvor det kan være fornuftigt med en fast leverandør.