Hvad er Adobe InDesign? Sådan kan du bruge det

68

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du skal nok ikke regne med nogen lang karriere inden for kommunikation og marketing, hvis du ikke er villig til at lære programmer i Adobe Creative Suite at kende. Hvor alle kender Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, bør du også være velbevandret inden for Adobe InDesign. Er du usikker på, hvad InDesign er for en størrelse? Det behøver du ikke være – InDesign kan du nemt blive klog på.

Lær at lave magasiner på et InDesign kursus

Hvor du bruger Photoshop til billedredigering, og du anvender Illustrator til illustrationer, bruger du InDesign til at lave tryksager – enten med henblik på at printe dem ud fysisk i form af magasiner, plakater, postkost osv. eller for blot at have en PDF-fil, der er lige til at dele online. InDesign er ikke svært at lære at bruge på et grundlæggende niveau. Vil du have hjælp, så find InDesign kursus her.

Adobe-programmer virker godt sammen

Har du noget som helst kendskab til Adobe-programmer, ved du, at programmerne nemt kan bruges sammen via Adobe Bridge. Hvad du laver i Photoshop eller Illustrator, kan du hurtigt få over i dit InDesign-projekt. Det vil så også sige, at for at få det maksimale udbytte af InDesign, er det ikke nok blot at købe en licens til dette ene program – for du skal abonnere på flere af Adobes programmer.

InDesign kan du hurtigt lære på begynderniveau

Ønsker du blot at lave et flot CV, har du selvfølgelig ikke brug for andet end InDesign og viden om, hvilke værktøjer programmet byder på. At tage et kursus er et godt udgangspunkt for dig, der bliver overvældet, når du ser, hvad InDesign har at byde på. Egentlig er det ikke svært at lære at bruge InDesign til simple tryksager – det svære kommer i at lære at give dit projekt professionelt udseende.