Hvorfor tage et kursus, når man kan finde al information på nettet?

56

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Søger du information og inspiration indenfor eksempelvis influencer marketing, så er det en god idé at tage et kursus.

Hvorfor det, når man kan finde al information på nettet? Det skyldes en række ting, som du formentlig værdsætter i nogen eller stort omfang.

Lad os se på, hvad et kursus kan give dig af fordele:

1) Din tid

Selvom YouTube er er fantastisk søgemaskine, så kan det tage lang tid at finde de videoer, som er mest relevante for dig. Der findes nemlig et hav af dårlige videoer, som kun har én agenda, og det er at få youtuberen til at fremstå som en ekspert. Men det kræver ikke en uddannelse at kalde sig ekspert. Faktisk er det helt omkostningsfrit, og det har ikke nogen konsekvens.

2) Et kursus er baseret på erfaring

Som kursusudbyder er det en forudsætning, at man ved, hvad man taler om. Man kan selvfølgelig godt stå på en kasse i parken og begynde at fortælle eller undervise, men det kommer der nok ikke ret mange lyttere ud af.

Men har en kursusudbyder et godt renommé fra tidligere kursister, så kan det være en god retningspil for dig.

3) Kurset er testet af andre

Der kommer hele tiden nye kurser på markedet – både online og fysiske. Vælger du et af disse kurser, kan det være en fordel lige at tjekke Trustpilot eller andre omtaler af kursusudbyderen.

Vælger du et kursus, som har kørt igennem længere tid, så får du et kursus som er gennemtestet og forfinet, til glæde for dig.

4) Eksempel

Vil du gerne tage et kursus i influencer marketing, så kan det være en god idé, ikke ”bare” at finde en kursusudbyder, der ved “alt” om de sociale medier. For det kan man ikke. Find i stedet for en kursusudbyder, der arbejder med influencer marketing til dagligt.

Så øger det nemlig sandsynligheden for, at fagligheden er til stede, og du bliver undervist af en ekspert.