Mangler du en bilforsikring? 

403

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lige købt bil? Eller kører du rigtig meget til hverdag? Så er det værd at købe en bilforsikring, så du er sikret, hvis uheldet skulle være ude. 

Vær på den sikre side 

Måske er du en erfaren billist og tænker: ”Det er ikke nødvendigt, der er aldrig sket noget!” Men hvis uheldet er ude, kan det gå hen og blive en rigtig dyr affære uden en forsikring. Hvis du er elitebilist, fordi du har haft et minimum af skader i løbet af årene, kan du sandsynligvis få en bilforsikring til en god pris. En bilforsikring er en rigtig god investering, som du vil takke dig selv for at have. Du passer både på dig selv, andre billister og din bil. 

Din biltype har betydning for din forsikring

Måske har du lige købt en dyr Mercedes eller en ’grøn’ elbil. Din biltype har betydning for, hvilken forsikring du skal oprette på din bil, så det er vigtigt at være opmærksom på, når du skal købe en forsikring. 

Vind og vejr kan påvirke din kørsel

På denne tid af året er der risiko for sne, regn og slud, som gør vejene glatte. Vejret har indflydelse på din kørsel, og derfor er det rigtig ærgerligt ikke at være forsikret, hvis der skulle ske noget med din bil. 

Studerende eller under 25?

Hvis du er studerende eller under 25, tilbyder flere forsikringsselskaber særlige forsikringer, en lavere pris eller pakkeløsning med andre forsikringer.  

Du skal selv tage ansvar

Når du tegner en bilforsikring, er det vigtigt at huske, at du selv bærer en del af ansvaret. Med en bilforsikring er din bil forsikret når den holder stille eller er i bevægelse. Hvis du for eksempel kører uansvarligt eller der sker skader på din bil, fordi du ikke har vedligeholdt den, gælder forsikringen ikke. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at sende din bil til syn og vedligeholde den. Udover den lovpligtige ansvarsforsikring, findes der også kaskoforsikring og tilvalg som for eksempel vejhjælp. Tilvalg, som du kan vælge efter behov. 

Hvilken forsikring er bedst? 

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, som tilbyder bilforsikringer, og det kan være svært at vælge. Find den billigste bilforsikring her og få din bil forsikret med det samme. Hjemmesiden sammenligner tre tilbud på bilforsikringer for dig, helt gratis. Der er altså penge at spare, og du kan slippe for at betale i dyre domme for reparationer.