63

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tag forbi Vestsjælland og få en masse oplevelser i Slagelse

Slagelse er en by med et rigt og aktivt foreningsliv. Her kan man blandt andet finde idrætsforeninger, fodboldklubber, musikforeninger m.v. Musikhuset er et populært udflugtsmål for både lokale og turister, da huset byder på en teatersal, hvor der afholdes turnerede teater og Slagelse Jazzklub afholder månedlige koncerter. Udover dette kan man i Slagelse finde mange hyggelige restaurant hvor du og familien kan tage ud og spise en god mad og nyde fritid med familien. Jernbanestationen ligger midt i byen og busterminalen ligger ved stationen, hvilket gør det nemt at komme rundt i Slagelse. Så hvis du er interesseret i at opleve byens mange facetter, kan du med fordel tage et stop og få en masse oplevelser i Slagelse. Her kan du blandt andet nyde en tur gennem byens gader, besøge ét af de mange museer eller tage en svømmetur på den lokale svømmehal.

Slagelse er det rette sted for en weekendtur med familien

Du kan også tage et smut forbi Slagelse Havn, der ligger ved Limfjorden. Her er der mulighed for at sejle, windsurfe eller kitesurfe. Havnen er også populær blandt lystfiskere, da der er gode fiskemuligheder i Limfjorden. Hvis du gerne vil unde dig selv en overnatning i byen, kan du finde et værelse på et af de mange hotel eller Bed and Breakfast steder i Slagelse. Slagelse er en by, der har meget at byde på og hvor der altid er noget at se og opleve. Så hvis du er i området, er Slagelse et besøg værd. Trelleborg er et spændende kulturarv fra helt tilbage i vikingetiden. Boger er nutidens bedst bevarede vikingbog. I et naturskønt sted med en masse skov om områder, ligger de den flotte vikingborg. Trelleborg blev bygget helt tilbage i omkring 980. år af Harald Blåtand. Og i dag anses resterne af den store kongeborg tydeligt når man kommer gående ude i den smukke natur.