Online hudlæge – en hudlæge, hvor du får hurtigt svar

42

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ofte store udfordringer med ventetider, når man skal til speciallæger såsom hudlægen. Ved en almindelig hudlæge kan du ofte vente op mod flere måneder, før du bliver konsulteret i klinikken.

Når man har en udfordring med huden, kan det være rigtigt svært at skulle vente så længe. Det kan f.eks. være svært at vente længe, når man har fået eksem på hænderne. Hænderne er et meget eksponeret sted, så man kan i længden være generet af den synlige hudlidelse.

Online hudlæge til dig, der hellere vil have hurtigere svar

Med de moderne tider vi har i dag, er det heldigvis blevet muligt at komme til hudlæge online. Kontakt din online hudlæge, få et hurtigt hudlæge svar online. Den online hudlæge kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende bl.a. psoriasis, neglesygdomme, forkølelsessår, insektbid, akne, hårtab og arvelige hudlidelser.

Der er enkelte begrænsninger ved den online hudlæge bl.a. at de ikke kan tage stilling til modermærker og risiko for modermærkekræft. Der kan heller ikke henvises til tabletbehandling, som kræver forudgående undersøgelser såsom blodtryk, blodprøver og graviditetstest.

På trods af det er den online hudlæge et rigtigt godt alternativ til dig, der gerne vil slippe for lang ventetid.

Derudover er det en oplagt mulighed for dig, der f.eks. er på ferie i udlandet og ønsker konkret svar på nogle spørgsmål omkring din hudlidelse. Det kan være svært om end umuligt at benytte sig af de lokale læger i forhold til ens hudlidelse. De online hudlæger fleksible og nemme at træffe, selv når man er i udlandet.

Hvordan virker det?

Du logger på den online platform, hvor du kan stille dit spørgsmål. Du logger på via NemID, så systemet sikrer dig, at alt foregår efter gældende GDPR regler. Når du er logget på kontakter du lægen. Du skriver til lægen, hvad du har af problem, udfordring eller spørgsmål. Du har mulighed for at vedhæfte billeder af f.eks. den eksem, du har, så det bliver nemmere for lægen at vurdere lidelsen.

Herefter vil du modtage svar indenfor 48 timer af en dansk-autoriseret hudlæge. Bemærk at hudlægen også hjælper med kønssygdomme. Det kan være rigtigt svært at gå til en fysisk hudlæge, når det handler om kønssygdomme. Det kan virke rarere og måske endda mindre grænseoverskridende, når man kan beskrive den udfordring man har online i stedet for at stå ansigt til ansigt med en læge, som stiller intime spørgsmål.