Oplevelser i fællesskabets tegn

395

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger I til et boost på arbejdspladsen, hvor I virkelig kan finde ud af, hvilket styrker I hver især har? Selvom man har arbejdet sammen længe, er det ikke sikkert, man egentlig føler, man kender hinanden ordentligt. Måske du ved, at din kollega på den anden side af bordet er virkelig dygtig til nogle bestemte opgaver, men har I nogensinde stået i en situation, hvor I skulle tænke alternativt?

Det er meget lettere at stå med krise- eller konflikthåndtering, hvis I ved, hvordan I handler i pressede eller ukendte situationer. Den slags ting kan man for eksempel komme til at opleve, hvis I giver jer i kast med teambuilding. Teambuilding kan være rigtig mange forskellige ting, og selvom mange tænker, at det handler om overlevelsesture i skoven og daglange oplevelser, så behøver det langt fra være tilfældet. Det kan sagtens bare være et par timer en formiddag, hvor I laver fælles aktiviteter.

Find noget, de fleste kan lide

Når der skal kigges på teambuilding, er det en god idé at finde ud af, hvad der kunne være en ting, som alle kunne have gavn af eller synes er sjovt. Det er ikke nemt at finde noget for alle, men det kan godt lade sig gøre, og især når udvalget er bredt. Et flødebollekursus eller små problemløsningsopgaver kan nemlig også sagtens fungere som teambuilding, og hvis I præsterer at finde en aktivitet, som ingen rigtig føler sig hjemme i, får I virkelig set nogle sider af hinanden, som I måske ikke er vant til.

Teambuilding er med til at styrke samarbejdet både fagligt og socialt, og det vil med garanti give alle jer kolleger noget at snakke om, når I igen møder ind på arbejdet. Og selvom det måske var sprøjteteknikker i flødebolleproduktionen, der gav de største udfordringer, kan I garanteret også overføre det til andre sammenhænge fremover.