Pynt hjemmet med et flot plankebord

394

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Hvis du mangler et nyt spisebord, kan du med fordel overveje at købe et plankebord. Et plankebord skaber en hyggelig stemning i et rum, og du kan vælge ét, som passer til dine behov og din personlige stil og smag. Måske har du brug for et mindre spisebord, eller måske får du ofte mange gæster på besøg eller har en stor familie. Så kan du finde et plankebord som passer til netop dine behov.

Her kan du læse om, hvordan du vælger dit nye flotte plankebord:

Få lavet et bord efter mål

Du kan som sagt vælge imellem plankeborde i forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har i hjemmet og hvor mange personer der skal kunne sidde ved det. Du kan også få lavet dit plankebord efter mål, så du kan få dit nye bord i lige den størrelse som du ønsker, og som passer til det rum som det skal stå i.

På den måde kan du få lavet et bord, som passer præcist til dine behov. Du kan vælge et klassisk firkantet design, eller få et flot rundt bord, som også giver et smukt touch til indretningen af et rum.

Vælg en stil som passer dig

Når du skal vælge dit nye bord, kan du også overveje hvilket slags træ det skal være lavet af. Det træ som du vælger, påvirker nemlig også udseendet på bordet. Du kan for eksempel vælge mellem trætyper som eg, valnød og oliventræ.

Hver trætype har sin egen farve og mønstre, som giver forskellige udseender på bordet. På den måde kan du finde et bord, som passer til din personlige stil samt indretningen i dit hjem. Når du har valgt dit nye bord, kan du også overveje om det skal overfladebehandles, så det er bedre beskyttet imod ridser og pletter.