Rotter i huset? Derfor er gnaversirener bedst

299

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er faktisk helt almindeligt at have rotter i huset, det er nemlig et af de mest almindelig skadedyr i Danmark. Men når man får rotter, så er det helt essentielt, at man gør alt for at få dem til at forsvinde igen. De kan nemlig være sundhedsskadelige at have i hjemmet!

Men der er ét trick, som bare er lidt bedre end de andre. Det er gnaversirenen. Hvorfor? Læs med her!

Rotten er beskidt

Vi forbinder ofte rotten med skidt og snavs, og den har ikke fået sit ry ubegrundet. Når rotten kommer ind i dit hjem, har den ofte færdes meget beskidte steder, fx i kloakker og affald. Rotten tager derfor bakterier med sig, når den træder ind i dit hjem.

Det lyder måske ikke så farligt, men rotten kan faktisk tage så slemme bakterier med, at man kan risikere at blive smittet med alvorlige sygdomme, hvis man fx spiser noget, rotten har overført bakterier på. Man regner med, at rotten bærer omkring 55 forskellige sygdomme!

Derfor skal du ikke bruge gift

Mange vælger at slå rotter ihjel med gift, når de opdager skadedyret i deres hjem. Det kan være en effektiv løsning, men den er ikke lige så sikker som gnaversirenen. Du kan nemlig risikere, at rotten spiser giften, men først dør i et af sine gemmesteder. Så kan rotten være svær at finde, og du er efterladt tilbage med den fæle lugt.

Men der findes faktisk også en anden løsning, hvor du slet ikke behøves at slå rotten ihjel, men stadig er garanteret at slippe af med den!

Brug gnaversirenen

Den mest gavmilde – men samtidig mest effektivet – måde at skræmme rotterne væk fra huset på, er ved at benytte sig af gnaversirenen.

Gnaversirenen er simpel at bruge. Du skal blot sætte den i en stikkontakt og vente på, at den skræmmer rotterne væk! Gnaversirenen skræmmer rotterne væk ved at udsende en højfrekvent lyd, som ikke kan høres af mennesker!

Sirenen tilbyder klart den mest humane udryddelse af rotter, men så er det samtidig også den løsning, der er allernemmest for dig.