Sådan bliver du klar til fodboldsæsonen

212

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du til at spille fodbold? Så går du måske også og tænker på, om du mon er så klar, som du kan blive. For selvom det selvfølgelig mest af alt handler om at have det sjovt, så er det også en fysisk krævende sport. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvordan du bedst forbereder dig. Ellers kan det hurtigt tage alt det sjove ud af sporten.

Bliv klar med fodboldstøvler

Et par gode fodboldstøvler er helt essentielt, når du skal til at spille fodbold. Måske har du allerede et par fra tidligere sæsoner. Så kan det være en god idé at gå ud at teste dem nu.

  • Passer de stadig?

  • Er de blevet slidte?

  • Giver de den optimale støtte til foden?

Nogle gange kan sådan et par fodboldstøvler godt nå til et punkt, hvor de er klar til at blive kasseret. Og så vil et nyt par støvler gøre det hele meget nemmere og sjovere at spille.

Kom i form inden sæsonen

Det kræver en vis kondition og fysik at spille fodbold. Derfor kan en kommende sæsonstart også være en god anledning til at komme lidt i form. For hvis du arbejder på at komme i form, vil du også være mere veloplagt til at skulle spille.

Det er måske især konditionen, du skal øve dig på. Derfor vil det især være en god idé med en form for løbetræning. Eftersom fodbold har en del eksplosive bevægelser, kan det være en god idé at tilrettelægge din løbetræning efter det. Det kan for eksempel være med intervaltræning.

Af samme årsag kan det også være en hjælp at arbejde på både din smidighed og styrke. Det vil nemlig være en hjælp i forbindelse med at forebygge skader. For når du træner disse dele, vil din krop bedre kunne tåle de pludselige bevægelser.