Sådan bliver du mere kreativ

358

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ikke den kreative type? Den type som bare kan sætte sig til at tegne, tænke innovativt? Så tvivl ikke for det kan sagtens lykkedes. Øvelse gør mester som man siger, du skal bare vænne din tankegang til noget andet, så skal det hele nok gå. At være kreativ handler ikke om at være god til at tegne, eller god til at sætte farver sammen, det handler om at tænke innovativt og finde på nye ideer.

Øv dig i at tænke

Du er nok ikke vant til at tænke kreativt, men start med at sidde med dine kollegaer, i kan eventuelt tegne en hund hver, og se hvor forskellige de er, lave sammenligninger, og undre over hvorfor hovedet vender samme vej, eller hvorfor der mangler noget? Det er også en måde at tænke innovativt på, for vi alle tænker forskelligt, og har hver især noget at byde ind med. Det er en god øvelse til at se hvor forskellige vi er, en tegner måske en fransk bulldog mens en anden betegner en labrador for en hund.

Meditation

Meditation kan også få dig til at tænke positivt det handler bare om at meditere en gang dagligt, eventuelt om morgenen inden skole/arbejde. Du får en stille og rolig start på dagen, og er klar til at videreudvikle ideer. Det lyder måske helt tosset, men det hjælper på de fleste, at få tømt sit mindset.

Tegn & gæt

Tegn og gæt kan også være en god ide, for det får en til at tænke kreativt. Lav en brainbreak i løbet af en arbejdsdag, og lav tegn og gæt. Det får jer til at tænke kreativt, og ikke mindst finde på nye ideer. Dig og din virksomhed får en ny måde at tænke på, og et bedre samarbejde.