Sådan booster du dit CV med et IT-sikkerhedskursus

232

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trænger dit CV til et lille boost, eller ønsker du blot at finpudse og bygge videre på dine evner inden for IT og teknologi? I så fald bør du overveje en CISSP certificering fra (ISC)2, der kan forsyne dig med alle de nødvendige redskaber.

Med en CISSP certificering bliver du nemlig godt klædt på, uanset om du er jobsøgende eller ansat på en arbejdsplads, hvor den rette know-how om IT-sikkerhed er altafgørende.

Hvad er en CISSP certificering fra (ISC)2?

(ISC)2 er den førende udbyder af kurser inden for IT-sikkerhed, der henvender sig til dig, der står med ansvaret for IT-sikkerhed på din arbejdsplads. Med en CISSP certificering får du derfor adgang til nødvendig og højt efterspurgt viden omkring IT-sikkerhed:

  • Engelsk kursus – kurset foregår på engelsk og er derfor et perfekt springbræt for dig, der ønsker at arbejde i udlandet.

  • Eksamen i Danmark – selve eksamen kan tages her i Danmark, så du nemt kan få det nødvendige bevis på din certificering.

  • Mulighed for virtuel undervisning – der er mulighed for både fysisk og virtuel undervisning, så du kan finde et kursus, der passer dig bedst.

Høst mange fordele med et ekstra kursus på CV’et

Der er ingen tvivl om, at en CISSP certificering fra (ISC)2 giver dig mange fordele ude på jobmarkedet:

  • Forøg dine chancer for at score drømmejobbet – ekstra uddannelse pynter flot på CV’et og kan være dét, der gør forskellen, når dit drømmejob skal hentes hjem.

  • Udvid dine kompetencer og arbejdsområder – med et ekstra kursus får du nye evner, der kan udvide dine arbejdsområder og gøre det muligt for dig at søge bredere jobs.

  • Søg jobs inden for nye brancher – et kursus i IT-sikkerhed kan åbne mange døre for dig i fremtiden, hvor behovet for viden om IT blot vil være stødt stigende inden for mange brancher.

Lige nu mangler der omtrent 3 mio. specialister inden for IT-sikkerhed, og jobsikkerheden er derfor ikke til at tage fejl af. Det er derfor uden tvivl en investering, der er værd at tage for at sikre dine fremtidige karrieremuligheder.