Sådan får du mulighed for at køre rundt i din drømmebil

1193

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Vi har alle sammen prøvet det. Vi har stået på gågaden i en udenlandsk ferieby, og pludselig er der kommet en hurtig, smart og larmende bil forbi. Du har stået og kigget efter den, så længe øjet kunne, og du har i et øjeblik drømt, at det en dag blev dig, som fik muligheden for at køre rundt i lige netop den bil, du altid har drømt om. Et øjeblik efter stopper dagdrømmen, og du kommer langsomt tilbage til den reelle og virkelige verden, hvor du i virkeligheden godt er klar over, at hvis du ønsker at få lov til at køre rundt i din yndlingsbil, så skal du ud og få succes på den ene eller den anden måde. Dette er dog ikke tilfældet. Gennem det smarte koncept flexleasing får du mulighed for at få realiseret drømmen om at køre i den dyre bil.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en måde, hvorpå du har mulighed for at lease lige netop den bil, som du altid har drømt om at køre rundt i. Den tekniske årsag til dette skal findes i registreringsafgiften. Gennem konceptet flexleasing kommer du udelukkende til at betale den registreringsafgift og det værditab, som der er, for den periode, som din leasingaftale løber over. Det giver dig en betragtelig lavere ydelse på din leasingaftale, da bilen ikke er belastet af den fulde danske registreringsafgift.

Få realiseret drengedrømmen

Så hvis du er en af de mange danske mænd, som gennem sin opvækst har drømt om at få lov til at køre rundt i den eksklusive, hurtige, store, dyre og larmende bil, så er flexleasing løsningen. Gennem flexleasing får du mulighed for at køre rundt i lige netop den bil, som du godt kunne tænke dig, fordi den samlede ydelse for leasingaftalen er langt billigere blandt andet på grund af registreringsafgiften.