Sådan får du styr på rodet i dit værksted

566

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle husejere med respekt for sig selv må eje et værksted. Lige meget størrelsen på din ejendom er der altid ting, som skal fikses, og selvom du ikke betragter dig selv som en handyman, er en mindre beholdning af værktøj altid nødvendigt for at holde et hus og en ejendom i god stand.

Og hvis du virkelig elsker alt, der har med gør-det-selv at gøre, er din værktøjsbeholdnings sikkert ved at indtage hele værkstedet, hvorfor det kan være svært at finde det, du skal bruge, når du mangler det.

Lige meget hvor meget værktøj du har, har værktøj altid en evne til at ende i et stort rod, og hvis du har meget værktøj, kan det ende med at blive til en uoverskuelig pærevælling, der gør det svært at få ordnet det, du gerne vil have ordnet.

Netop derfor er en gennemtænkt organisering af værkstedet en nødvendighed for de fleste, da det kan hjælpe dig til at spare tid og frustration, når du leder efter dit værktøj. Med en god organisering på eksempelvis hulplader ved du altid, hvor din hammer, dine svensknøgler og dine skruetrækkere er, og det kan gøre det hele meget nemmere, når du skal bruge eksempelvis en helt specifik svensknøgle.

Organiser dit værktøj med hulplader

Hulplader er den ultimative måde at organisere dit værksted på. En hulplade kaldes også for en værktøjstavle, og det er en plade fyldt med huler, hvor du kan hænge de medfølgende hulpladekroge op.

På den måde kan du selv organisere dine kroge og din værktøjstavle, da værktøjet kan hænges på lige præcis den måde, som du ønsker det. Du kan med andre ord udnytte pladsen maksimalt til lige netop dit værktøj, mens du altid har et stort overblik over det hele, da det vil hænge synligt på væggen i stedet for at være gemt væk i en skuffe.