Sexlegetøjet lister sig ind i alle hjem – men vi snakker ikke om det

61

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sexlegetøj – ordet i sig selv, kan få de fleste til at trække lidt på smilebåndet. For selvom det efterhånden er langt mere “normalt” at have sexlegetøj i hjemmet, end ikke at have det, så er det stadig lidt tabubelagt. Onani og sex er to ting der er dejlige, og som er en del af stort set alles liv. Selvom det er svært at finde noget, der er mere naturligt end sex, og at alle siger vi er åbne omkring det, så er der stadig en barriere. For når vi besøger vores gode venner (når vi engang må det igen), og spiser en dejlig middag, så ved vi da godt, at det par ligesom os selv også har sex fra tid til anden. Det betyder dog ikke, at det er det samtalen falder naturligt på.

Det er nok også de færreste er bryder en eventuelt tavshed med, “Nå, hvilken slags vibrator bruger du egentlig Sarah?” For ligegyldigt hvor frigjorte vi gerne vil se og selv som, og hvor meget vi gerne vil være åbne og fordomsfri – så er der også nogle ting, vi bare gerne vil have for os selv. I takt med at sociale medier fylder mere og mere og mange viser stadig flere mere private sider af deres liv. Der der måske derfor også en tendens til at mange, gerne vil holde det helt private, endnu mere privat. For selvom der nok er de færreste der vil have et problem med, at sige de dyrker sex, så kan det godt være, at der er lidt flere, der ikke vil sige, hvilket sexlegetøj de købte sidste gang, eller hvor mange gange om måneden de folder sig ud på lagenerne.

En gang imellem kommer der lige en opblomstring i mediebilledet. Vi så det med Fifty Shades of Grey, så skulle alle snakke om sex, blid bondage og håndjern. Det blev smidt ind i vores stuer fra Go Morgen Danmark, Go Aften Danmark og hvad det ellers hedder. Men når der ikke lige er fokus, så er det en af de slags ting, som der ikke snakkes så meget om, selvom man som nævnt finder legetøj i flere natbordsskuffer, end man ikke gør.