Skab vækst i din virksomhed

366

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Alle ønsker vækst i deres virksomhed. Nedenfor giver vi dig opskriften på, hvor og hvordan du muligvis kan skabe både vækst og overskud i din virksomhed.

Vi har også linket til et par steder, som kan hjælpe dig videre, hvis du vurderer, at det kan være relevant.

Vækst kræver kapital

De fleste virksomheder har brug for penge, for at kunne vækste. Der findes et hav af lånemuligheder på nettet, men her er for eksempel en af dem, hvor du kan låne op til 350.000 kr., som du helt frit kan vælge at investere i din virksomhed.

Vælger du et forbrugslån, som nævnt ovenfor, er der hverken krav til at skulle stille sikkerhed for lånet eller dokumentere købet. Har du ikke overblik over, hvor meget du har behov for at låne, er der altså ingen skade sket ved at låne lidt ekstra, som eventuelt kan fordeles rundt i resten af virksomhedens aktiviteter.

Fordelen ved at vælge en broker, som nævnt ovenfor er, at du indhenter en flere lånetilbud fra forskellige banker på samme tid, hvilket sikrer dig, at du ikke kommer til at optage et lån, som ikke lever op til markedsvilkårene for rentesatsen og ÅOPén. Processen er desuden forholdsvis enkel og du får svar tilbage på din ansøgning hurtigt, da bankerne er opmærksomme på, at ansøgningen kommer via en broker, og de derfor er i kapløb med konkurrerende banker om at komme med et godt tilbud før de andre.

Vækst kræver specialister

Når du skal vækste din virksomhed kræver det ikke kun kapital, men også specialister. Uden specialister, er der sjældent nogle fornuftige steder at investere din nyanskaffede kapital.

Det kan være alt fra en specialist i salg eller marketing, men det kan også sagtens være en Power BI specialist, hvilket du fx kan finde her, som kan hjælpe dig med at få overblik over al data i virksomheden.

Det er udelukkende din faglige vurdering, der ligger til grund for, hvilken person din virksomhed har behov for.

Vækst kræver tid

Alt efter hvad du kaster penge efter i din virksomhed, er det vigtigt at have i mende, at ting tager tid.

Den månedlige ydelse på lånet, betaler du allerede fra måneden efter, at lånet er optaget, med mindre at du har tegnet et afdragsfrit lån.

Investeringen ser du derimod sjældent et afkast på fra day-one. Selv hvis du vælger at investere hele beløbet i en Google Ads eller LinkedIn kampagne, som giver leads fra første dag, er der stadigvæk et stykke vej fra et MQL til et SQL og derfra til et reelt salg – især hvis du henvender til B2B-segmentet, hvor beslutningstiden ofte er oppe på et år eller mere.

Løsninger til sidste øjeblik

Vælger du de to eksempler, som vi har nævnt ovenfor, er der ikke det store behov for at være ude i god tid. Hverken specialisten eller lånet kræver nemlig en lang ansøgningsproces eller behandling fra de respektive virksomheders side.

Låneansøgningen hos GoLoan behandles indenfor 2 hverdage, hvor ansøgningen om at modtage CVér på Power BI specialister fra Avenida modtages inden for 24 timer. Herfra er det kun din egen beslutningshastighed, der afgør det videre forløb.