Skræddersyet BI giver alle ledere rette grundlag for at handle

60

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stort set alle fra afdelingsledere og op i en virksomhed har brug for regelmæssig adgang til troværdig BI, dvs. business intelligence, hvis de skal gøre deres job rigtigt. BI er alle typer data eller analyser, der fortæller noget om driften i virksomheden. Det kunne være salgstal, hvis vi taler data til salgsafdelingen, og dataene kan leveres såvel strukturerede som ustrukturerede.

Hos en leverandør af BI henter du tilbud på løsninger inden for business intelligence, der fx kan antage form af et data warehouse, der sikrer alle medarbejderne rette data – til rette tid.

Forskellig adgang for forskellige ledere

Hvor de øvre niveauer i ledelseshierarkiet ofte kan nøjes med at få deres BI i form af færdige rapporter/oversigter, efter et data warehouse har analyseret på indkomne data, skal andre ledere har mulighed for at dykke ned i tallene. Det gælder fx afdelingsledere, der bør kunne levnes adgang til self-service business intelligence. Med sådan en løsning kan lederne tjekke og analysere på datasæt, de tilgår back-end – eller bare filtrere dataene i færdige rapporter.

Få skræddersyet BI løsning

At få løsninger inden for business intelligence skræddersyet til din virksomhed er ikke svært, da leverandører ofte forstår at indrette systemer ud fra den enkelte kundes behov. KPI’erne, I ser på i din virksomhed, skal BI selvfølgelig gøre jer klogere på, og hvordan rapporterne skal præsenteres, får I en finger med i at vælge. At designe den rette front-end-platform kan være et større arbejde, da der fx skal være styr på informations placering på skærmen og usability.

Skab den optimale data governance

Løft niveauet i forhold til jeres evne til at lave business analytics ved at tjekke nye løsninger inden for business intelligence. Muligheden for at give forskellige medarbejdere forskellige grader af adgang til dataene er der, og med den får alle ledere den optimale data governance.