Stilladsudlejning og overvejelser derom

318

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du overfor en opgave, der behøver lidt mere end bare de sædvanlige spande maling til væggen, kan du have brug for inspiration til, hvordan den skal løses.

Hver sin opgave

En opgave, der kræver et stillads, kan for eksempel lyde på at male en bygning med høje murer. Stilladser kan både stilles indenfor og udendørs. Hvis du arbejder i et firma i Odense, og firmaet skal udføre stilladsarbejde, skal I selvfølgelig på udkig efter fornuftige og valide stilladsudlejere af stillads Odense. Bor du blot i Odense, og skal du have fat i et stillads til for eksempel malerarbejdet, skal du præcis det samme. Udlejning og montering af Stillads i Odense er relativt let at finde frem til. Monteringsaspektet er det ikke sikkert, du har overvejet endnu; Men det er altså svært helt selv at opstille et stillads. Også hvis man er en virksomhed, som ikke rigtig beskæftiger sig med det, kan det medbringe flere komplikationer selv at forsøge sig med monteringen. Lad derfor stilladsudlejningsfirmaet om det, og anvend blot selv stilladset som tiltænkt. Selvom det lyder nemt at montere et stillads, er det nemlig overhovedet ikke en så simpel disciplin, og det kræver erfaring inden for feltet.

Varianter

Det er ikke engang garanteret, at du eller virksomheden allerede har orienteret jer omkring, hvilket stillads der skal til for at løse den stillede opgave. Måske troede du kun, der fandtes et slags stillads i forskellige størrelser, men der eksisterer følgende varianter til forskellige formål: rullestillads, facadestillads, industristillads og murerstillads. Der er derudover tilbud om over- og totalinddækning af stilladser. Opstilling af stillads Odense er dermed slet ikke så enkelt, som man skulle tro, før man satte sig ind i det. Stilladser inddeles i betegnelser fra 1 til 6. 1 er de stilladser, der er bedst til mindre opgaver, mens 6 er til de ganske store opgaver med masser af materialetransport.