Tag på dansk ferie til Gribskov kommune

230

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ønsker du at tage på dansk ferie i Gribskov? Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om, hvad du har af muligheder i Gribskov, så du kan planlægge din ferie dertil. I kommunen finder du nemlig seværdigheder og aktiviteter for både børn og voksne, hvorfor du med fordel også kan tage hele din familie med dertil. Overvej for eksempel at tage en tur til Gilleleje eller besøg Jesuskirken. Mulighederne er mange, så læs med her og bliv klogere.

Udforsk Gilleleje havn

Gilleleje er Gribskovs hovedby, og det er også her, at man finder Gribskovs borg. Gilleleje ligger helt ud til kysten, hvorfor du med fordel kan nyde en afslappende dag på stranden, eller måske tage en tur i Gilleleje Havn. Gilleleje Havn er Sjællands største fiskerihavn og har plads til 220 faste lystbåde. Havnen er opdelt, så der er en dedikeret lystbådehavn, der ligger i fred og ro fra den travle fiskerihavn. Dele af fiskerihavnen bliver dog inddraget til lystbådehavnen om sommeren, så man har mulighed for at ligge tæt på restauranterne. Gilleleje Havn ligger midt i Gilleleje by, hvorfor du også har rig mulighed for at shoppe og proviantere.

Udforsk Jesuskirken og dens smukke orgler

En anden mulighed i Gribskov er Jesuskirken. Jesuskirken er en af Danmarks mere særprægede kirker, og den er tegnet af arkitekt Vilhelm Dahlerup for bygherren brygger Carl Jacobsen. Carl Jacobsens ønske med kirken var, at den skulle genlyde af smuk musik, hvilket også er lykkedes takket være den gode akustik i kirken. Jesuskirken rummer desuden to meget fine orgler. Med andre ord: i Gribskov kommune finder du altså både indendørs og udendørs oplevelser for både store og små.