Top 3 destinationer til dit sabbatår

436

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Asien er en meget populær rejsedestination i sabbatåret, og det er der god grund til. Du kan opleve den smukkeste natur, få de vildeste actionoplevelser, hilse på imødekommende folkefærd og lære en anerledes kultur at kende – og alt sammen til billige penge. Thailand har længe været sabbatårets rejsedestination nummer et, men du kan risikere at møde rigtig mange andre turister. Hvis du vil opleve et mindre turistet asiatisk land, kan Sri Lanka anbefales. Her får du action i form af rafting, bestigning af majestætiske Adams Peak og løveklippen. Du får en smagsprøve på kvindernes arbejde i teplantagerne, den farverige kultur i form af templer, dans og markeder. Sidst men ikke mindst, kommer du helt tæt på det fantastiske dyreliv på Sri Lanka, hvor elefanter og delfiner færdes helt tæt på.

Oceanien er også en populær rejsedestination for unge, der tager et sabbatår. Særligt Australien har vundet indpas hos de unge rejsende. Australien er prismæssigt dyrere end alle lande i Asien, men ikke desto mindre får du helt unikke oplevelser og varierende kultur og natur, som du ikke kan opleve andre steder. I Australien kan du udforske verdens største koralrev, Great Barrier Reef, hvor der gemmer sig unikt dyreliv. Oplev hvordan stenen Ayers Rock skyder op ude i ingenting i Australiens vilde outback. I den multikulturelle by Sydney kan du gå på opdagelse i de store seværdigheder som Operahuset og Harbour Bridge. Forsæt rejsen op langs østkysten til hippi-byen Byron Bay og surf dagen lang ved Spot X.

Vil du hellere lære at dykke i dit sabbatår? Så skal du tage med på dykkereventyr til Mexico og Belize. Her kan du opleve nogle af verdens bedste dykkersteder. Der gemmer sig en ubeskrivelig verden under havoverfladen i det Caribiske Hav. Spot tyrehajer og sejlfisk i Mexico, og mærk reggaestemningen på øen Caye Caulker i Belize.

Oplev alle top 3 destinationer gennem rejsebureauet Adventuredk. Du finder alle destinationer til dit sabbatår her.