Udendørs belysning – Gode råd fra elektrikeren

307

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det bliver mere og mere populært, både i København og i resten af ​​landet, at installere udendørs belysning, der lyser terrassen fuldstædigtop eller små dele af haven, året rundt. I denne artikel deler Norh Elektriker Frederiksberg nogle gode råd om udendørs belysning.

På sommeren vil du måske kunne læse en lang roman ude på terrassen, selvom når solen er gået den og i den mørke tid på året hvor de bliver det kulsort udenfor allerede om eftermiddagen, vil du måske gerne se, hvad der foregår rundt omkring huset, eller måske bare nyde din smukke vinterhave, uanset årsag og årstid er der mange store fordele ved udendørs belysning.

Udendørs belysning

Nogle skaber magiske udestuer, ikke mindst inden jule- og nytårsferien, mens andre prioriterer udendørs belysning til foråret indenfor sommersæson. Uanset hvordan du vælger at designe udendørsbelysning, skal du altid være opmærksom på sikkerheden og med hvilke produkter du vælger.

Udendørs elektriske produkter udsættes for fugt uanset vejret, og fugt og el er altid en farlig kombination. Hvis du ønsker at installere udendørs belysning, bør du altid kontakte en autoriseret elektriker.

Hvis du ønsker at kunne tilslutte el-apparater udendørs, bør du altid have en udendørs stikkontakt monteret på ydersiden af ​​huset. Du bør under ingen omstændigheder have en fast forbindelse, der er afhængig af, at der trækkes strøm inde fra huset.

Udendørs stikkontakter skal altid være beskyttende med jord og slå HPFI-relæet fra i din el-tavle hvis der sker noget med installationen. Udendørs elektriske produkter som belysning og infrarød varme udsættes for fugt uanset vejret, og fugt og el er en farlig kombination.

El-sikkerhed udendørs

Når du køber belysning til udendørs brug, skal du altid forsikre dig om at produktet er lavet til netop udendørs brug.

Hvis du ønsker at installere udendørs belysning, bør du altid kontakte en elektriker, som kan installere en beskyttende jordet udendørs stikkontakt beregnet til udendørs brug, eller tilslutte fast belysning. En elektriker hjælper dig gerne med udendørsbelysning i din have, uanset om det drejer sig om at lyse op i hele haven eller at montere en lampe over garageporten.