Udlejning af bus: Vidste du, at du kan leje en bus som privatperson?

43

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange er slet ikke klar over, at det sagtens kan lade sig gøre at arrangere en ferie med bus som privatperson, da mange har en idé om, at det kun er virksomheder, der kan leje en bus. Står du derfor for planlægningen af dette års familieudflugt, ferie for studievennerne eller noget tredje, så overvej, om det ikke vil være nemmere at køre i en lejet bus med chauffør, frem for at I alle sætter jer ind i bilerne.

Du kan selvfølgelig også arrangere en ferie eller udflugt uden busudlejning, men det er mere overskueligt at holde flokken samlet, frem for at deltagerne selv skal komme derud i egen bil. Derudover er det også en grønnere løsning, da man kun bruger én bus frem for flere biler.

Udlejning af bus til udflugter

Lej bus, og kom samlet hen til destinationen. Står du for at arrangere en skoleudflugt, firmaudflugt, polterabend eller den årlige familieudflugt, så find et passende opsamlingssted, hvor I alle kan stige på bussen samlet. Det er logistisk nemmere at køre samlet derud, i stedet for at I skal finde derud i flere forskellige grupper.

Du kan leje en bus til forskellige seværdigheder samt forlystelsesparker i Danmark, hvor man snildt kan få dagen til at gå. Det kan blandt andet være en tur i Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, BonBon-land eller en fjerde forlystelsespark. Det er nemt og hurtigt at leje en bus, og når den er fyldt op, koster det ikke meget per næse.

Udlejning af bus til ferie i Danmark

Går ferien til Aarhus, København, Odense eller et andet skønt sted i Danmark, er det også muligt at leje en bus. Som mange af os har bevist i denne sommerferie, så kan man sagtens få tiden til at gå i de danske byer.

Tager du på ferie i Danmark, vil det være fordelagtigt at leje et par cykler, så I kan komme rundt i byen ganske frit. I de fleste storbyer i Danmark vil det nemlig være en oplevelse i sig selv at begå sig rundt i byen på cykel. Derudover findes der mange parker og haver, der ligger lidt uden for centrum, hvilket sagtens kan besøges ved hjælp af cykler.

Når man lejer en bus, vil det nemlig typisk være sådan, at bussen kører jer frem og tilbage, men ikke rundt i byen.

Udlejning af bus til en ferie i udlandet

Mange af os har været hjemme i år under hele sommeren, men nu er mange af grænserne så småt ved at åbne igen – og hvis man blot rejser med respekt for sundhedsmyndighedernes råd samt ankomstlandets opfordringer, kan man sagtens arrangere en tur til udlandet.

Du kan eksempelvis leje en bus til Tjekkiet, hvor I kan opleve en fed natur. Mange tager til Tjekkiet for at opleve Prag, men hvis I kan hive flere dage ud af kalenderen, er Tjekkiets natur ganske oplevelsesværdig. Tjekkiet går meget op i at værne om deres natur, så hvis I finder en lokal guide derhenne, vil I med sikkerhed få en på opleveren.