3 gode grunde til at lave en produktvideo

177
video

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til marketing, så er der masser af strategier du kan vælge. Du kan få lavet søgemaskineoptimering på din hjemmeside, du kan fange dine kunder med et nyhedsbrev, booste dine opslag på SOME, anvende radioreklamer og meget mere.

Ofte er det en god ide at kombinere flere muligheder for at opnå et godt resultat. Her er 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge en produktvideo.

Et billede siger mere end 1000 ord

Du har helt sikkert hørt det masser af gange, men det gør det ikke mindre rigtigt. Billeder siger utrolig meget, på utrolig kort tid.

Og med SOME og alle andre inputs vi får i løbet af en dag, så er vi blevet vant til at en præsentation skal være hurtig, kort og dragende, ellers mister vi lynhurtig interessen og rykker videre til noget andet.

Med medier som f.eks. TikTok, gider vi altså ikke bruge tid på at læse hverken længere eller kortere tekster.

Derfor er en produktvideo en utrolig god måde at fange dine kunders interesse på

Tal et sprog alle kan forstå

Taler alle dine kunder dansk? Er der ordblinde, eller andre imellem der skal anstrenge sig for at forstå dit budskab?

Sandsynligheden for at det er et ja, og for at det er flere end du tror, er ret høj. En produktvideo kan laves så alle kan forstå den, og derved fanger du altså kunder som ellers kunne have været gået uden om dit produkt.

En produktvideo kan sagtens laves uden lange forklaringer, eller lange tekster og bliver på den måde til et universelt sprog. 

En video er den næstbedste løsning

Nogle kunder vil altid foretrække at stå med produktet fysisk i hånden, inden de køber det. Du kender helt sikkert også selv begejstringen over f.eks. at stå med en lækker ny telefon i hånden, inden du beslutter dig for om det er den ene eller den anden model du skal købe.

Har du ikke en fysisk butik, eller er showroom, så er en produktvideo den næstbedste løsning, og en god produktvideo kan faktisk være det der afgøre om kunden har tillid til at købe produktet i en webshop, frem for en fysisk butik. 

 

Flere gode grunde til at få professionel hjælp

Din spidskompetence er helt sikkert forbundet til dit produkt, eller salget heraf, og som selvstændig har du måske også allerede erfaret at der er områder hvor du har brug for hjælp.

Det kan f.eks. være til regnskab, markedsføring eller distribuering af dit produkt, ingen kan alt alene, men sammen kan vi alt.

Derfor kan det også give rigtig god mening at bruge andre folks spidskompetencer, mens man selv koncentrerer sig til det man er bedst til.

Du kan få professionel hjælp til at lave en produktvideo her: https://www.subview.dk/produktvideo

 

Fordelen ved at lade andre hjælpe dig med at lave din produktvideo er også at du kan få rådgivning til hvad der virker bedst til at fange din målgruppe, og hvor, altså på hvilke medier, præcist din målgruppe befinder sig.