3 tips til at komme i gang med at spare op

180

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du dårlig til at spare penge op? Det behøver ikke at være svært at spare op, for i virkeligheden handler det om prioriteringer og om at ændre vaner. Du får kun råd til de ting, du ønsker dig, hvis du lærer at spare op.

Opret en ny opsparingskonto

Når du sparer sammen til et eller andet bestemt, er det en god idé at lave en specifik opsparingskonto til det. Det er nemlig med til at motivere dig til at sætte penge over på den jævnligt. Det er sådan en ting, der er virkelig nem at gøre, men som faktisk kan gøre en forskel. Når du minder dig selv om de ting, du sparer op til, får du også mere lyst til at spare op.

Sæt penge på din opsparing først på måneden

Når du sætter penge på din opsparing, kan du gøre det på flere forskellige måder. Du kan vælge at sætte de penge, du har tilbage sidst på måneden, ind på din opsparing. Dog er det sjældent nogen god metode, for du kan ofte komme ud for, at du ikke har flere penge tilbage til den tid.

I stedet kan du sige til dig selv, at du skal sætte et fast beløb ind på din opsparing først på måneden. På den måde er du sikker på, at din opsparing stiger hver måned.

Lån penge hvis du ikke har sparet nok op

Hvis der kommer et godt tilbud på det, du ønsker dig, men du stadig ikke har helt råd, kan du overveje at låne det sidste på hurtigudbetaling.dk. Et lån kræver, at du tænker dig godt om, for du skal være sikker på, at du ikke låner mere, end du kan betale tilbage. Desuden skal du altid huske at holde øje med årlige omkostninger i procent.