Acana hundefoder – friske og bæredygtige råvarer

260

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du på udkig efter noget nyt hundefoder til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Acana, som laver hundefoder af friske ingredienser, der er biologisk korrekte for din hund at spise. Acana laver således hundemad, der nærer din hund på to forskellige måder. Først og fremmest er dette foder i overensstemmelse med din hunds naturlige evolutionære tilpasning til kød- og proteinrig kost. Derudover er alt kød, fjerkræ, øg fisk, som er anvendt i Acana hundefoder, opdrættet bæredygtigt, og alle råvarer bliver leveret frisk til Acanas køkkener hver eneste dag. Er du således interesseret i at fodre din hund med dette lækre hundefoder, så finder du lige her et stort udvalg af foder fra Acana.

Giv din hund en naturlig kost

Hunden nedstammer fra den grå ulv, og selve hundens interne opbygning er altså stadig uforandret. Det vil også sige, at hunde i dag stadig har brug for amme kost, som deres vilde forfædre – nemlig ulven. Dette har Acana taget til sig, hvorfor de altså har lavet hundefoder, der er biologisk korrekt. Acana hundefoder indeholder altså præcis de mængder og varianter af kød, som din hund ville have spist, hvis den stadig levede i naturen. Køber du altså foder fra Acana, kan du være helt sikker på, at din hunds kost er rig på protein, rig på frisk kød, indeholder en bred varians af kød, ægte indeholder wholeprey kød-forhold og begrænsede kulhydrater.

Hundefoder med en kvalitetssikker ingrediensliste

Alle ingredienserne, som du finder i det lækre hundefoder, er desuden friske og dyrket lokalt. Derfor kan du også være helt sikker på, at det ikke indeholder nogle konserveringsmidler og at det er fyldt med både saft og kraft. Med andre ord, kan du altså roligt sætte din lid til, at Acana kun laver godt hundemad. Kigger du blandt andet på ingredienslisten, vil du blandt andet finde Heritage rødt kød, frilands fjerkræ og æg, vildt- og bæredygtigt fangede fisk, hele frugter og grøntsager og lokalt dyrkede urter. Det vil desuden også sige, at du ikke vil finde nogle betegnelser, der minder om ’animalske biprodukter’, ’fjerkræ’ eller ’animalsk fedt’, som i bund og grund dækker over en lang række ukendte proteinkilder.