Bliv frivillig i udlandet og få dit livs oplevelse

371

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter en uforglemmelig oplevelse, inden du skal kaste dig videre ud i studierne? Eller har du blot brug for en pause fra job eller skole, hvor du ser og oplever noget helt andet end hverdagen herhjemme? Så skal du helt sikkert overveje at blive frivillig i udlandet!

Er du klar til dit livs oplevelse?

Hvis du kan svare ja tak til de her punkter, så er du den perfekte kandidat til at blive frivillig i udlandet:

  • Nye og helt anderledes eksotiske omgivelser
  • Nye venskaber
  • Nye inputs
  • At hjælpe og give omsorg til andre
  • Selvudvikling
  • Viden og erfaring med verdens udviklingslande og de mennesker, der beboer den

Vælg mellem 15 destinationer

Hos den danske organisation Save a Heart – By Committing Yours kan du blive frivillig i enten Afrika, Sydamerika eller Asien. Du kan vælge mellem 15 destinationer, og opgaverne kan du vælge ud fra dine kompetencer eller af ren og skær interesse. Mange af de frivillige hos Save a Heart er unge mellem 18 og 30 år, som brænder for at arbejde med børn og unge. Som frivillig bor du hos en lokal værtsfamilie, i en lejlighed eller et hostel med andre frivillige. Alle indkvarteringer er nøje udvalgt af Save a Heart og lokale samarbejdspartnere.

Børn, der er rige på livsglæde

Som frivillig i udlandet hos Save a Heart vil du komme rigtig tæt på børn og unge, fx i den lokale skole, på et børnehjem eller en fritidsklub. Du vil opleve, at på trods af at disse børn ingenting har, så har de et kæmpe humør og er fulde af smil, grin og spilopper. Børnene nyder at være sammen med de frivillige, og deres livsglæde er smittende og efterligningsværdig. Der venter en fantastisk berigende og udviklende oplevelse, der i dén grad vil give dig et nyt perspektiv på verden.