Den perfekte forårspåklædning

14

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret, som vi nu bevæger os ind i, er en årstid, der ikke mindst byder på solrige dage, men også regnfulde. Selvom solen står tydeligt på himlen, varmer den heller ikke altid i samme grad som om sommeren, hvilket gør valg af påklædning svært at vurdere.

Et kompromis

Man vil gerne kunne gå rundt i sine t-shirts og shorts for at nyde de sjældne, varme dage, men samtidig er varmen der desværre ikke på fuld skrue endnu. Det er altså ofte for koldt til t-shirt, men for varmt til hoodie og joggingbukser. Hvad gør man så? Her er strik til kvinder det optimale valg. Uanset om det er en meget åben og hullet strik eller en mere tætstrikket cardigan el.lign., vil en strik som regel føles mere luftig og rar at have på, når man sidder på terrassen på en af de lunere forårsdage eller -aftener. Striktrøjer er desuden typisk i mange flotte, lyse farver, der virkelig kan lette humøret og få dig i forårsstemning. Ikke alene vil du, men også alle du møder på din vej, kunne få påvirket sit humør i den positive retning af at se en pastelfarvet strik på en dejlig præ-sommerdag.

Vi har ikke lagt kulden bag os

For de mennesker, som hader at rende rundt i lette sommerkjoler og t-shirts, er forårets komme måske ikke den glædeligste nyhed. På den anden side er det dog alligevel en årstid, hvor man stadig kan nå at bære alle sine yndlingsoutfits på de kolde dage, for de forsvinder ikke i foråret – hvis de da nogensinde gør det. Der er både plads til t-shirts, striktrøjer og sorte hoodies i foråret, så efter alt at dømme, er foråret noget, vi kan glæde os til at se mere af. Efter nedlukningen af landet vil det også blive befriende at komme udenfor og leve lidt igen.