Sådan finder du et godt kranfirma

495

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid nemt at finde et godt kranfirma, som lever op til alle de forhold, du forventer. Et godt firma skal nemlig ikke bare levere løsningen, men også gerne ekspertise samt levere til rette tid og aftalte pris. Vi bringer her 5 punkter, du bør være opmærksom på, når du udvælger et kranfirma.

Rådgivning

Når du skal leje en kran, skal du naturligvis have nøjagtig den model, der skal bruges til dit behov. Her er det essentielt, at du samarbejder med en virksomhed, som straks kan afkode dit behov og omsætte det til den rette løsning.

Det er dem, der er eksperterne, og derfor skal de på baggrund af dine oplysninger kunne finde det produkt, som nemmest løser opgaven – og til den billigste økonomi for dig.

God rådgivning kan gøre hele forskellen i den totaloplevelse du får i forbindelse med at samarbejde eller bestille fra firmaet.

Det rette udvalg

Det er naturligvis en selvfølge, at kranfirmaet råder over en stor nok flåde til at du kan få den maskine, som passer til din opgave. Der findes mange forskellige krantyper, som har forskellige fordele – og derfor også forskellige priser.

En mobilkran eller lastbilkran (læs mere her) kan f.eks. hurtigt være fremme og stillet op – klar til brug. Til gengæld kan de ikke løfte nær så meget som en tårnkran, hvis der f.eks. er behov for et virkelig tungt løft. Ligeledes er der forskel på rækkevidder, opstillingstid m.m.

Sikkerhed

Sikkerhed er et aspekt, som aldrig må negligeres. Sikkerhed er ikke bare at opstille en kran korrekt, men også at sørge for afstande til andre bygninger, at tage højde for vindforhold og kende sit tilbehør og udstyr så godt, at man altid betjener det med stor respekt og omhu.

Fleksibilitet

Du har naturligvis en tidsplan, du skal overholde. Det er derfor nødvendigt med en partner, der kan udvise fleksibilitet, når der er behov.

Økonomi

Det kan være dyrt at leje en kran og evt. mandskab. Derfor skal du naturligvis have en fair pris. Men økonomi handler også om, at du får den rette model, så du ikke betaler for noget, som er en overdreven løsning.

Økonomi skal også anses i forhold til dit projekt. Skal du vente flere dage på en kran, mens arbejdsprocessen er gået i stå, er det en kostelig affære. Husk at indtænke dette aspekt.