Derfor bør du prøve tryk på tøj

16

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er et helt grundlæggende behov hos mennesker at udtrykke en identitet, og det er der i sandhed mange måder at gøre på. 

Du kan vælge at få dig en bestemt frisure, at klæde dig med udvalgte smykker, gøre bestemte ting – eller have noget bestemt tøj på. 

Sidstnævnte er én af de absolut stærkeste identitetsmarkører, der overhovedet findes, og det er én af grundene til, at folk køber så meget tøj. 

En god måde, hvorpå du kan udtrykke dig gennem dit tøj, er at få tryk på det – og det er der flere fordele forbundet med. 

Få træningstøj med dine idoler på ryggen

En helt oplagt ting, du bør prøve, er at få tryk på dit træningstøj, eksempelvis en fodboldtrøje.

Enhver, der kan lide sport, ved, at langt det mest almindelige er spillere og udøvere, der har et navn og et nummer på ryggen – eller i hvert fald én af delene. 

Det kan du få lavet på dine egne trøjer, eksempelvis hos Sportmonda, for på den måde at kunne dyrke din sport med dine idoler på ryggen. 

Det er en klokkeklar måde at bekende kulør på, som helt sikkert vil afføde nogle gode snakke med dem, du dyrker din sport med. 

Giv dit tøj mere identitet

Tøj er som sagt en stærk identitetsmarkør, og tryk på tøj er en helt tydelig måde, hvorpå du kan udtrykke synspunkter eller smag. 

Er du interesseret i fodbold, vil der for eksempel være rigtig stor forskel på, om du tropper op i en Tottenham-trøje eller en Arsenal-trøje. 

Rivalisering spiller en stor rolle i mange forskellige sportsgrene, og dit valg af trøje og ikke mindst tryk er afgørende for din position i det evigt kørende spil om, hvem du bør holde med. 

Gør det til en social ting

At få trykt navne, numre eller noget helt tredje på sit tøj eller træningstøj er ikke bare noget, du bør gøre for at udtrykke dine personlige holdninger eller din identitet. 

Det er i høj grad også en god måde, hvorpå du kan indgå i sociale sammenhænge med de mennesker, du omgiver dig med. 

Måske støtter dine venner helt andre hold eller helt andre spillere end dig, og så kan I få en god snak om, hvorfor I lige præcis støtter den spiller, I gør. 

Det omvendte kan i sagens natur også være tilfældet – enighed gør heller ikke noget.