Kvalitetsvin fra Chile

947

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Kunne du godt tænke dig at udvide udvalget af vine i din vinreol, så du altid har noget at tilbyde gæster? Det kan også være, I nyder et glas til maden i weekenden, hvis det skal smage lidt bedre og være til at nyde, at man har et par dage fri. Med vin fra Vina Errazuriz får du et kvalitetsprodukt der er traditionsbundet og sætter et fokus på at producere noget, du vil synes om.

Vingården har eksisteret siden 1870, og modsat mange andre chilenske vingårde, så kommer druerne fra egne vinmarker. Producenten kender altså alt til indholdet og til, hvad der skal til, for at det smager bedst muligt. Hvis du har nogle idéer om, hvad du godt kunne tænke dig at servere din vin til, men er i tvivl om, hvilken der passer bedst til begivenheden, så kan du altid kontakte forhandleren, der sidder klar til at hjælpe dig til at vælge den rigtige vin.

Mange muligheder

Hvis du gerne vil have variation i vinreolen, så er der rig mulighed for det. Du kan både finde rød- og hvidvine fra gården. Desuden er der vine i alle prisklasser, fra under 100 kroner til i den noget højere ende af skalaen, hvor du virkelig får kvalitet for pengene. Som vinelsker går du ikke galt i byen her, uanset om det er en sauvignon blanc eller en rød cabernet sauvignon, du er på udkig efter.

Ved hver eneste vin er der specificeret de enkelte smagsnoter, ligesom der gives et bud på, hvad vinen fungerer godt sammen med. Det kan hjælpe dig på rette spor, hvis du allerede har middagen planlagt i hovedet, men ikke er sikker på, om vinen går bedst til lette retter eller til et større måltid af en anden karakter. Her er tænkt på det hele, så du kan frit lade dig inspirere.