Derfor elsker vi gør det selv

738
Stof til gør det selv

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi bestemmer selv

Der er flere og flere som begynder at sy deres eget tøj herhjemme. Det er der flere årsager til, men en af disse årsager er simpelthen, at vi elsker, gør det selv arbejde. Men det er jo også meget praktisk at kunne sy sit eget tøj, da man så selv ville kunne bestemme, hvilket stof det skulle sys af. Vi kan selv bestemme kvalitet og hvordan pasformen skal være. Det vil også være muligt at kunne lappe tøjet, hvis der er kommet et hul i selve stoffet. Vi vil ikke lade os digtere af tøjproducenternes trends og det de kan tilbyde.

Gør op med forbrugskulturen

Generelt set er der flere som gerne vil komme den populære forbrugskultur til livs. Vi skal bruge mindre og reparere, det som ikke virker i dette tilfælde, kunne det være at lappe et hul. Men det er jo ikke alle som lige kan sy et par bukser. Men dette er der råd for – for du kan bruge et snitmønster, til at skærestof ud fra. Disse snitmønstre kan give inspiration til dit næste projekt. Et snitmønster vil gøre dit gør det selv arbejde en del lettere og så behøves du heller ikke at være så god til det. Du kan bare følge skabelonen og så skulle du være godt på vej.

Større frihedsfølelse

Vi føler os mere fri når vi gør noget selv. På den måde er vi ikke afhængige af andre, som skal lave eller producere en given ting for os. Når vi laver noget selv, så bestemmer vi også selv. Det er der mange som godt kan se en fordel i. Så gør vi samtidig også noget godt for miljøet, ved at det ikke er nødvendigt at der bliver produceret så meget, som hvis du var afhængig af et produkt, som du køber i butikkerne.