Hvad koster det at få tømt et dødsbo?

850
Bolig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er aldrig let når nogen går bort

Når der er et familiemedlem eller en nær ven som går bort, er det altid svært at tænke klart. Der er mange følelser, som er i spil og der bliver lige pludselig mange ting, man skal forholde sig til. Hvis man er den afdødes nærmeste person, så står du nogle gange alene med det hele. Dette kan være svært, når man samtidig skal forholde sig til at ens nærmeste er afgået ved døden. En af de ting som man skal forholde sig til, er vedkommendes bolig. Der kan være store problematikker forbundet med rydning af boligen. Når man står i den svære situation, er det svært for de fleste at skulle overskue, at tømme boligen. Måske kan man ikke gøre det selv, men behøver hjælp.

Prisen er afhængig af mange faktorer

Det gode er, at der findes virksomheder, som kan hjælpe dig med at tømme den afdødes bolig. Dette betyder at du ikke behøves at stå med det hele selv. Men hvor meget det kommer til at koste, er svært at svare på. Prisen kommer an på flere omstændigheder, så som omfang af opgaven, hvor mange ting skal der f.eks. flyttes? Hvad skal der ske med disse ting? skal de sælges videre eller skal de smides ud? Prisen kommer også an på, hvad du aftaler med den virksomhed, som skal udføre rydningen. Men hvis du klikker på dette link, kommer du ind på Hovedstadens Dødsbo & Konkurs hjemmeside, hvor du kan tage kontakt til dem og høre hvad de kan gøre.

Videresalg af den afdødes møbler

Typisk vil boligen blive besigtiget af dem, som skal tømme boligen. De vil så komme med en pris, som I laver en aftale om, før de går i gang. Du kan vælge at den afdødes møbler, skal sælges videre. Hvis de sælger for en høj nok værdig, kan rydningen af boligen måske blive omkostningsfri og du vil derfor slippe for evt. omkostninger ved ryddelse af boligen.