Derfor skal du investere i elgulvvarme

91

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange forskellige måder at opvarme huset på, og de har hver deres fordele og ulemper. I denne artikel har vi fokus på elgulvvarme. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor elgulvvarme er et godt valg til din bolig.

Elgulvvarme holder din fødder varme

Der er intet værre end at komme ind fra kulden, smide støvlerne og gå på et koldt gulv. Det giver nemlig kolde fødder, og når man først har kolde fødder, begynder vi faktisk også at fryse resten af kroppen. Du behøver dog ikke gå på et koldt gulv og få kolde fødder – det slipper du for, hvis du blot investerer i elgulvvarme. Du kan nemlig tænde elgulvvarmen efter behov, ligesom en radiator, og sikre, at du beholder varme fødder hele dagen lang – selvom du går rundt i bare tæer eller strømpefødder.

Elgulvvarme fordeler varmen bedre

De traditionelle radiatorer, som står op ad væggen eller under vindueskarmen, fordeler varmen ved at sende den op ad væggen, hen over loftet og derefter ned til gulvet. Varmen bliver derfor meget langsomt og meget dårligt fordelt ud i rummet- Elgulvvarme derimod er den varmekilde, der fordeler varmen mest jævnt i rummet. Det holder altså ikke kun fødderne varmen, men sørger også for at varmen bliver sendt op og bliver jævnt fordelt i hele rummet. Når varmen hurtigt og nemt bliver mere jævnt fordelt, er der heller ikke behov for at have varmen tændt konstant, og det kan ses på varmeregningen.

Elgulvvarme giver bedre indretningsmuligheder

Når du skal indrette et rum, er du generelt meget begrænset i forhold til radiatorernes placering. De stikker nemlig ud i rummet, og man skal derfor indrette sig udenom dem. Man kan ikke stille sofaen direkte op ad radiatoren, da det kan skabe problemer, og man skal samtidig altid kunne komme til radiatoren, så man kan tænde og slukke efter behov. Dette er dog ikke et problem, hvis man har elgulvvarme. Elgulvvarme er nemlig ikke noget, der kan ses i rummet – udover at der selvfølgelig ikke er en radiator til stede, og det giver derfor bedre indretningsmuligheder. Du bestemmer helt selv, hvor du vil stille sofaen og skænken – du er ikke begrænset af dumme radiatorer.

Er du blevet overbevist om, at du skal ud og investere i elgulvvarme? Dansk Elgulvvarme tilbyder et stort udvalg af bl.a. varmekabler og varmemåtter, så du kan helt sikkert finde lige det, der passer til dine behov.