Sådan får I forholdet tilbage på rette vej

150

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange kender til følelsen af, at efterhånden, som tiden går, forsvinder gløden i forholdet. I nogle forhold gør det ikke noget, da de har fundet en masse andet, som binder dem sammen, men for andre kan det skabe store problemer. Uden gløden begynder mange nemlig at spekulere over, om de overhovedet bør blive i forholdet. Men heldigvis findes der forskellige måder, hvorpå I har mulighed for at få forholdet tilbage på rette køl.

Besøg en parterapeut

En meget effektiv måde at få parforholdet tilbage på rette vej er ved at opsøge en parterapeut. En af de rigtig gode, der findes derude, er parterapeut Lene Søe.

Igennem parterapi får I mulighed for at snakke om jeres problemer og prøve at finde en løsning på dem. Terapeuten hjælper jer med at få et indblik i, hvad jeres egne irritationer er og jeres partners. Samtidig får I hjælp til at få sat ord på det hele, på en måde I helt sikkert ikke ville kunne gøre alene. Når der bliver sat ord på, bliver det nemlig meget lettere at arbejde sig igennem problemerne sammen, da begge parter pludselig er klar over roden til problemerne.

Husk hinanden i hverdagen

Et andet vigtigt element, som er med til at holde forholdet, hvor det skal være, er at huske på hinanden i hverdagen. Det kan bare være i de helt små ting. Det kan for eksempel være at spørge din partner, hvordan vedkommendes dag har været. Det viser, at du stadig interesser dig for din partner, også selvom I måske har været sammen i 10 år. Ved at dele små oplysninger som denne med hinanden, fastholder I også en kommunikation. En kommunikation som vil være en stor hjælp, hvis der en dag opstår problemer, som I har behov for at tale om. Denne samtale vil så falde mere naturligt.