Det regner med kastanjer

53

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kommer bag på os alle, når træerne langsomt begynder at klæde sig af til vinter. Græsplænerne bliver dækket af blade i rødbrune farver, og øjnene løber i vand, når man cykler gennem gaderne. Vi glemmer vores regnfrakker, som hænger bag sommerjakkerne, og render snøftende rundt imellem hinanden som en stor bakteriebombe. Netsneakers og cowboyjakke, og så er vi klar til at erobre efteråret. Men vores børn. Vores kære børn, skal pakkes ind fra kalenderen siger den første september. Uanset om de vil det eller ej.

Glitterfusser

Det er lettere sagt end gjort at finde det rette gear til sine unger. Det er nemlig ikke en selvfølge, at man er flot påklædt, når man er godt påklædt til at gå blæsten, kulden og ikke mindst regnen i møde. Petite by sofie schnoor gummistøvler gør dog op med denne tendens med deres glitrende facader udenpå den praktiske støvle. En sådan type gummistøvle, kan være lettere at lokke en kræsen barnefod ned i, end så meget andet praktisk påklædning. Den kan måske endda få regntøjssættet til at være helt okay at have på, uden yderligere diskussion. Det ville da lette tidspresset om morgenen en del, hvis dette kunne garanteres.

Vi har meget at lære

For ja, som forældre er vi bedre til at tænke på vores børns behov, end på vores egne. I hvert fald når det kommer til beskyttelse og forebyggelse af sygdom og kulde. Selvom børn kan være kræsne, er det ofte ingenting i forhold til ens egen forfængelighed. Hvor ville det være befriende at undgå alt det snot, hvis alle tog temperaturen ude og inde, inden de tog på arbejde, og ikke kun når børnene skal ud ad døren. Måske, man skulle blive bedre til at forære sig selv en glitrende gummistøvle, så det bliver lidt lettere at træde ud i vandpytterne, på en kold oktober morgen.